Heb jij moeite met Vet Verliezen?


Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou!

'Ik vertel je hoe ik mijn jarenlange strijd tegen overgewicht heb overwonnen en leg tot in detail uit hoe jij dit ook kunt doen!'

- Succes gegarandeerd! -


Waarom dit programma?

Er zijn ontelbaar veel afslankprogramma’s en er komen er elke dag meer bij. Het probleem met veel van deze programma’s is niet dat ze niet werken, maar wel dat ze vaak veel te tijdrovend zijn, zeker als je van nature aanleg hebt om aan te komen.

Alhoewel er helemaal niks mis is met het aanleren van een gezonde levensstijl, zijn er diverse dingen die je kunt doen om extra vet te verbranden, dag in dag uit!

Ik ga je in dit programma exact vertellen hoe je snel, blijvend én op een gezonde manier vet verliest zonder jezelf te pijnigen tijdens dit proces.

mark profielfoto

"In de afgelopen jaren heb ik van alles geprobeerd, maar er is niks zo effectief voor het verlagen van je vetpercentage als de strategie die ik in dit programma ga toelichten!"


Mark van Oosterwijck

€37,-

Mijn jarenlange zoektocht!

Door mijn overgewicht als kind leerde ik al op jonge leeftijd veel over gezonde voeding. Sinds de pubertijd kan ik mij vrijwel geen dag meer herinneren dat ik niet met diëten bezig was. Dit klinkt je wellicht vreemd in de oren, maar als je snel aankomt dan wordt je automatisch bewust van alles wat je in je mond stopt. Ik wilde simpelweg niet accepteren dat ik dik was!

Ik was regelmatig in de sportschool te vinden en at volgens de boekjes, namelijk 6 kleine maaltijden per dag. Hoe hard ik ook trainde en hoe gezond ik ook at, ik moest heel hard werken om ook maar een grammetje vet te verliezen en als ik mezelf in het weekend een keer liet gaan leek het meteen alsof alle inspanning voor niks was geweest.

Jarenlang heb ik mijn genetische aanleg de schuld gegeven van mijn overgewicht. Ik deed immers alles al goed? Althans dat dacht ik! Totdat ik na enorm veel lezen en experimenteren in aanraking kwam met:


Intermittent Fasting

Ik kwam tot de conclusie dat je stofwisseling niet vertraagt, dat het ontbijt niet de belangrijkste maaltijd van de dag is en dat je spieren er niet op magische wijze 'af vallen' als je een paar uur niks eet. 

Als je de gehele dag door kleine maaltijden eet dan komt je lichaam nooit in echte vet verbrand modus omdat je lichaam voortdurend voedsel reserves aan het verbranden is in plaats van vet reserves.

Wanneer je uit de nachtrust komt is je lichaam maximaal ingesteld op het verbranden van vet, het laatste dat je wilt doen is dit proces verstoren met een stevig ontbijt!

Dit klinkt je wellicht wat vreemd in de oren, we hebben immers altijd geleerd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Ook ik heb hier jarenlang in geloofd, mijn dag begon immers altijd met een stevig havermout ontbijt.

Wat ik echter niet besefte is dat dit ontbijt mijn vetverbranding in de morgen direct stagneerde!

Wanneer je het ontbijt uitstelt ontstaan er diverse processen in het lichaam die vetverbranding stimuleren. Je geeft je lichaam maximaal de tijd om vet te verbranden en hebt later in de dag ruimte voor grote maaltijden die je een voldaan gevoel geven.

Dit maakt het verlagen van je vetpercentage een stuk effectiever én aangenamer!

Het overstappen naar een Intermittent Fasting levensstijl is zo’n typische beslissing geweest waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Het is niet voor niks dat deze manier van eten de laatste jaren sterk in populariteit toeneemt!

Al mijn kennis, ervaring en technieken die ik in de afgelopen jaren heb geleerd heb ik samengebundeld in een enorm effectief programma dat slechts op één ding is gericht:


Maximaal vet verbranden, dag in dag uit!

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor mannen en vrouwen die wel de discipline hebben om te sporten én gezond te eten, maar ondanks alle inspanning veel moeite hebben met het verlagen van hun vetpercentage.

Vet verliezen is voor de één nu simpelweg makkelijker dan voor de ander.


Het goede nieuws!

Ook jij kunt op een gezonde en effectieve manier vet verliezen. Dit vereist echter een andere aanpak dan dat je wellicht gewend bent.

Het is de kunst om elke dag maximaal gebruik je te maken van je vet verbranding potentieel en je lichaam desondanks te voorzien van voldoende voedingsstoffen.

Dit betekent niet dat je minder moet gaan eten, maar wel begrijpt waarom en wanneer je wat eet.

Waarom is dit programma zo effectief?

Deze strategie is zo enorm effectief omdat je geen voedingsstoffen (koolhydraten, eiwitten, vetten) uit je 'dieet' elimineert, maar wel rekening houdt met het moment waarop je bepaalde voedingstoffen eet. Je eet op een manier waardoor je lichaam grotendeels in staat van vetverbranding is.

Doordat je een dagdeel 'vast' (je ontbijt uitstelt) produceert je lichaam een grote hoeveelheid aan groeihormoon. Dit is een groot voordeel, het groeihormoon vervult tal van functies, maar speelt voornamelijk een rol bij het verbranden van vet.

Hoe meer groeihormoon, hoe hoger je vetverbranding!

Bovendien leer je hoe je het vet opslag hormoon insuline kunt manipuleren. Doordat je op een slimme manier eet profiteer je wel van de voordelen van koolhydraten in je dieet, zoals een goede hormoonhuishouding en optimale werking van je stofwisseling, maar voorkom je dat de voedingsstoffen via insuline worden opgeslagen in je vet cellen.

Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik leg tot in detail uit hoe je moet eten, wat je moet eten én wanneer je dient te eten om ervoor te zorgen dat je elke dag het maximale uit je vetverbranding haalt.

 Wat anderen zeggen! 

Ilona Verhagen

“Ik ben nu 2 weken bezig met dit programma en merk al dat ik strakker aan het worden ben. De recepten en boodschappenlijst zijn erg handig, je hebt meer dan voldoende keuze om lekker te variëren."

Gerda Reijrink

“Ik was van tevoren nogal huiverig, maar ik was positief verrast. Mark weet waar hij het over heeft, het is op een leuke en duidelijke manier geschreven en de recepten zijn erg smakelijk."

Guido Kerssen

“Ik eet geen ontbijt meer in de morgen en voel me fitter en energieker dan voorheen. Het dagelijkse vasten is voor mij echt een uitkomst, aanrader!”

Niels van Loon

“Ik had al veel positieve verhalen gehoord over Intermittent Fasting, maar nu toch besloten om het een kans te geven. Ik voel me er zeer prettig bij, mijn trainingen zijn intensief en ik maak week in week uit progressie in de sportschool.”

100% niet goed, geld terug garantie!

Ik heb dit programma met uiterste zorg samengesteld. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je gebruik maken van de niet goed, geld terug garantie. Je stuurt me simpelweg binnen 30 dagen na aankoop een mail en ik stort je volledige aankoopbedrag direct terug op je rekening, zonder verdere vragen en even goede vrienden. 

Nu is het aan jou!

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma ook voor jou ongekende resultaten zal opleveren. Het verbranden van lichaamsvet is echt niet zo moeilijk als dat je denkt, je weet alleen nog niet hoe!

Nu is het aan jou om de richtlijnen te volgen en de afspraak met jezelf te maken om:

Actie te nemen en je leven te veranderen!