Broccoli is super gezond! Van alle groentesoorten wordt broccoli vaak gezien als het gezondste stuk groente dat je kunt eten. En dat is niet onterecht: het bevat ontzettend veel voedingsstoffen waar je lichaam blij van wordt! Denk onder andere aan vitamine C, vitamine K, calcium, magnesium en vezels. En dat is nog maar een heel kleine […]
Lees verderRecepten
In deze categorie recepten en artikelen die gerelateerd zijn aan gezond koken.
7 Overnight Oats recepten!
Veel mensen ontbijten iedere ochtend op precies dezelfde manier. Dat mag dan een beetje saai zijn, makkelijk is het zeker wel! En als je net je bed uit gestommeld komt, is creatief doen met eten waarschijnlijk wel het laatste waar je zin in hebt… Toch is het zonde dat dat ontbijt niet wat uitgebreider benut […]
Lees verder8 gezonde Airfryer recepten!
Misschien heb je hem al wel eens bij iemand in de keuken zien staan. Misschien heb je hem zelfs ook zelf al wel in huis gehaald: de Philips Airfryer. Het is misschien wel het populairste keukenapparaat van de laatste tijd. Maar wat maakt zo’n Airfryer nou eigenlijk precies zo populair? Is het gezonder om gerechten […]
Lees verderZo maak je No Carb Cloud Bread!
Je komt er al een tijdje nauwelijks omheen: No Carb Cloud Bread, hier en daar ook wel wolkenbrood genoemd. Het is één van de favoriete broodvervangers van veel mensen die eigenlijk dat brood al helemaal afgezworen hadden. Niet voor niets, want No Carb Cloud Bread bevat nauwelijks koolhydraten, en is wél rijk aan eiwitten. Daarnaast […]
Lees verderGezonde kwarktaart maken!
Kwarktaart is in veel Nederlandse huishoudens een grote favoriet voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Zo’n taart is immers hartstikke makkelijk; meer dan een pakje van Dr. Oetker heb je niet nodig om deze lekkernij in elkaar te zetten. Het slechte nieuws is helaas dat kwarktaart niet bijster gezond is. Gelukkig hebben we daar een […]
Lees verderEen paar snelle roggebrood recepten!
Roggebrood is niet heel erg populair in Nederland. Op de één of andere manier vinden veel mensen het te donker om te vinden dat het erg nog smakelijk uitziet. Of ze kennen het gewoon niet goed, en laten het daarom in de winkel maar liever links liggen. Ontzettend jammer, want roggebrood is nou net één […]
Lees verder